LaLiga

Barcelona-spillere: Vi skal kæmpe med om titlen

FC Barcelona kæmper med spillet og resultaterne i den første sæson uden Messi. Ambitionerne er dog de samme, de skal vinde mesterskabet.

Gerard Pique tager sig til hovedet efter endnu et skuffende Barcelona resultat.
Gerard Pique brokkede sig over et tæt kampprogram i interview efter torsdagens kamp. Barcelona spiller tre kampe på syv dage. Foto: Marcelo Del Pozo/Reuters/Ritzau Scanpix.

0-3, 1-1 og 0-0. Det er cifrene på FC Barcelonas seneste kampe, der har sået tvivl om, hvorvidt klubben hører til i toppen af La Liga i denne sæson. Spørger man til gengæld et par af holdets profiler, er der ingen tvivl at spore.

– Jeg har ikke Barcelona-trøjen på for at slutte på en anden- eller tredjeplads, jeg er her for at vinde mesterskaber. Selvom vi har fået en svær start, er jeg helt sikker, på at vi kan spille med om mesterskabet, siger forsvarsgeneral Gerard Pique til Marca.

Sergi Roberto ser også catalanerne som bejlere til La Liga-titlen.

– Vi skal vinde ligaen, det er ikke godt nok med top fire. Jeg tror ikke, at nogle af de andre hold har en bedre trup end os, siger Sergi Roberto til radioprogrammet Partidazo COPE.

Søndag eftermiddag kommer Levante på besøg, og Barcelona må undvære Ronald Koeman efter udvisningen til ham i torsdagens opgør.

Læs også: Spanske aviser: Barcelona i frit fald

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P