International Fodbold

Giorgio Chiellini: Jorginho fortjener at vinde Ballon d’Or

Jorginho har ifølge Giorgio Chiellini format til at blive Ballon D'Or-vinder.

Juventus' Giorgio Chiellini mener, at hans landsholdskammerat Jorginho har store kvaliteter som fodboldspiller. Særligt hans spilintelligens. Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix

Står det til Juventus’ Giorgio Chiellini, har hans landsholdskammerat Jorginho fortjent at vinde Ballon d’Or.

Både grundet præstationerne for de forsvarende europamestre Italien og på klubholdet Chelsea, der er forsvarende Champions League-mestre og som spiller med i toppen af Premier League.

Læs også: N’Golo Kanté testet positiv med coronavirus

Han fortæller til Sky Sports, at Jorginho har gjort sig positivt bemærket og at hæderen vil være en anerkendelse til hele det italienske hold, herunder Chiellini selv:

– Jeg håber inderligt, at han vil komme i betragtning til at vinde Ballon d’Or, siger den 37-årige midtstopper, inden han uddyber:

– Det vil også være en pris, som jeg vil have et tilhørsforhold til. Af åbenlyse grunde, fordi jeg selv er italiener, men også pga. de præstationer vi har leveret sammen, forklarer han.

Der er mange gode spillere og konkurrencen om at blive den bedste er stor. Forsvarsikonet fortæller, at hans landsholdskollega har en unik egenskab, der kan give ham en fordel:

– Han er måske ikke den med den største fysik på banen, men den helt store forskel i min verden er, at han har sit hoved med i alt, hvad han foretager sig, og så er han spilintelligent, afslutter han.

Chelsea møder Juventus og Chiellini onsdag, når de brager sammen i Champions League.

Læs også: Ajax sejrede mod ramponeret Besiktas-mandskabPopulære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P