1 min læsningGiroud: Det var et indlysende valg at skifte væk

Olivier Giroud åbner nu op omkring sin beslutning om at forlade Premier League og Chelsea, da han denne sommer skiftede til Serie A og AC Milan.

1 min læsning
Giroud
34-årige Oliver Giroud skiftede denne sommer til AC Milan fra Chelsea. Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Olivier Giroud har spillet i Premier League siden 2012, hvor Arsenal hentede ham til fra Montpellier. Siden blev det til 255 Premier League-kampe og 90 mål for både Arsenal og Chelsea.

Denne sommer skiftede angriberen så den engelske tilværelse ud med en italiensk, da AC Milan blev franskmandens nye arbejdsgiver. Et skifte der var nødvendigt og indlysende. Det fortæller Giroud i et interview med Téléfoot.

– Jeg kunne virkelig godt lide Premier League. Men man kommer til et punkt, hvor man skal træffe en beslutning. Mine sidste tre måneder derovre, og det sagde jeg til Thomas Tuchel, var for svære, siger Olivier Giroud og fortsætter.

– Det virkede indlysende, at jeg var nødt til at forlade klubben, hvor der var gode og dårlige tider, men vi vandt tre meget flotte titler.

Skiftet til Milano har indtil videre båret to mål og tre Serie A-kampe af sig. Et skifte, den aldrende franskmand er stolt over at have foretaget.

– Jeg er enormt stolt over at skrive under med denne klub. Jeg håber, at jeg kan nyde livet her. Jeg er kommet rigtig godt fra start, og jeg er sulten efter succes med Milan, slutter den 34-årige angriber.

Læs også: Maldini-familiens arvetager indtager Europas fodboldscene

AC Milan spiller sit næste opgør i morgen tirsdag, hvor Atlético Madrid kommer forbi San Siro i Champions League-turneringen.

Læs også: AC Milan-træner vil have indført basketball-regler i fodbold

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer