3F Superligaen

Peter Sørensen: Stemningen er god trods den magre pointhøst

Peter Sørensens sejrsløse Vejle-mandskab møder i søndagens sene kamp Silkeborg IF på hjemmebanen i Nørreskoven. Et hold, som Peter Sørensen selv har været både spiller i og træner for. Og en modstander han tror, de kan besejre.

Vejletræner Peter Sørensen dirigerer sine spillere i 3F Superliga kampen mellem Vejle og Viborg, hvor det endte uafgjort. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Vejle Boldklub er fortsat det eneste hold uden sejr i dette års udgave af 3F Superligaen. Men cheftræner Peter Sørensen maner til besindighed, og fortæller, at moralen og stemningen stadigvæk er god i truppen, selvom det har haltet med pointene.

Den traditionsrige klub med hjemmebanen i Nørreskoven vandt dog deres seneste kamp, da de slog Vanløse ud af Sydbank Pokalen i tredje runde. En pligtsejr vil mange mene, men de vendte 3-1 til 4-3 i kampens overtid, hvilket må kunne give en form for selvtillidsboost.

Læs også:
Brøndby-profil før dyst mod formstærke AaB: Nu har vi masser af selvtillid

I Superligaen er Vejle fortsat kun på to point inden dagens opgør mod Silkeborg, men det er ikke noget, træneren tænker specielt meget over:

– Tabellen kan jeg jo ikke påvirke, men jeg kan forhåbentlig påvirke den enkelte spiller, så han kan indgå i et kollektiv, der forhåbentlig kan slå den næste modstander (Silkeborg IF, red.), som vi jo også har analyseret grundigt. Det er det, mit arbejde går ud på, siger den erfarne træner til klubbens egen hjemmeside inden han uddyber:

– Stemningen er god trods den magre pointhøst. Vi har en stor trup, hvilket betyder, at mange er et stykke fra spilletid, ligesom resultaterne har været imod os. Dette kunne godt give grobund for utilfredshed og dårlig stemning, men det er ikke tilfældet, afslutter den silkeborgensiske Vejle-træner.

Læs også:
Thorup inden FCN: Har en forbandet pligt til at bevare overblikket

Trupstatus
Vejle Boldklub råder igen over Denis Kolinger, mens Arbnor Mucolli afsoner karantæne. Hos Silkeborg glider Nicklas Helenius tilbage i truppen, mens Nicklas Røjkjær og Frederik Carstensen ryger ud.

Der er kampstart klokken 20 i Nørreskoven. Du kan se kampen på Tv3 Sport.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P