3F Superligaen

Nyindkøbt Brøndby-midterforsvar: Jeg lader mig ikke påvirke

Brøndby IF købte denne sommer Kevin Tshiembe i Lyngby BK, som en ny del af forsvaret i klubben. I et interview med TV3+ indrømmer den danske midtstopper, at der bliver forventet mere i en større klub.

SønderjyskE mod Brøndby IF
Brøndby IF tabte senest med 1-0 ude mod SønderjyskE. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

Denne sommer købte Brøndby IF forsvarsspilleren Kevin Tshiembe fri fra Lyngby BK for cirka fem millioner kroner, som en del af Brøndbys nye hold efter afgangen af flere store profiler.

Efter skiftet kunne hovedpersonen selv i et interview med TV3Sport afslører, at der er andre forventninger, når man spiller i en klub som Brøndby, og man derfor lettere kommer i søgelyset efter en skidt præstation:

– Sådan er det, når du spiller for en storklub. Så forventer man mere, og der bliver forventet mere af en. Så det er klart, at folk lægger mærke til det og kommer med deres meninger. Så skal jeg jo bare ud at bevise, at jeg gør det bedre næste gang, siger Kevin Tshiembe til TV3+.

Men ifølge Brøndby-spilleren, så tager han hele presset meget stille og roligt:

– Jeg synes, at det er fint, det er ikke noget, jeg lader mig påvirke af. Det hører man en gang i mellem, så er det bare videre, så skal jeg bare fokusere på næste kamp og næste opgave, der venter foran mig, siger Kevin Tshiembe til TV3+.

Tshiembe og Brøndby møder søndag aften AaB i Superligaen hjemme på Brøndby Stadion, hvor klubben fra Vestegnen kæmper for at komme væk fra nedrykningsstregen, mens den nordjyske klub skal holde fast i toppen af Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P