1 min læsningKlopp udpensler: Derfor tog jeg Curtis Jones ud sekundet efter hans scoring

I den målrige kamp mellem Brentford og Liverpool i går, foretog Klopp en lidt besynderlig udskiftning. Curtis Jones havde netop bragt sit hold foran med 2-3, men blot sekundet efter blev han taget ud.

1 min læsning
Premier League - Brentford v Liverpool
Curtis Jones blev i gårsdagens kamp pillet ud direkte efter hans scoring til 3-2. Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Jürgen Klopp forklarer nu hele situationen i forbindelse med udskiftningen af Curtis Jones i gårsdagens opgør mod Brentford. Den unge scouser, der for en sjælden gang startede inde, blev nemlig pillet ud sekundet efter han havde bragt Liverpool i front.

I virkeligheden er sagen ikke så kompleks endda. Ifølge Klopp var udskiftningen af Jones til fordel for Roberto Firmino allerede planlagt, men midtbanespilleren nåede altså lige at sende et krydsmissil af et skud i kassen inden udskiftningen blev effektueret:

– Vi følte ikke, at det taktisk gav mening med tre kontrollerende midtbanespillere, da de (Brentford, red.) spillede på lange bolde, fortæller han til The Liverpool Offside inden han uddyber:

– Derfor ville vi bringe Bobby (Roberto Firmino, red.) i spil, så vi kunne skabe endnu flere chancer i vores offensive spil på bolden og i dybden. En taktik, jeg følte vi lykkedes godt med. Desværre uden output. Selve taktikken var desuden lagt da stillingen var 2-2, og derfor har det intet at gøre med Curtis Jones’ performance, udpensler den karismatiske tysker.

Læs også: Liverpool spillede sig op på førstepladsen efter et sandt mål-bonanza

Liverpools næste kamp er allerede på tirsdag, når de støder sammen med FC Porto på udebane i den fornemmeste turnering af dem alle, nemlig Champions League.

Læs også: Klopp roser Brentford efter uafgjort: De fortjente at få pointet

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer