Premier League

Bruno Fernandes lægger sig fladt ned: Det var mit ansvar

Manchester United tabte i går til Aston Villa på hjemmebane for første gang i 12 år. Bruno Fernandes brændte et straffespark i overtiden, som han i dag tager det fulde ansvar for trods megen palaver om, hvor vidt det skulle have været Ronaldo i stedet for.

Der var blandede følelser på Old Trafford, da Bruno Fernandes kanonerede straffesparket et godt stykke over målet i gårsdagens kamp mod Aston Villa. Foto: Paul Ellis AFP/Ritzau Scanpix

Den portugiske landsholdspiller, Bruno Fernandes, gør kort proces i forhold til det brændte straffespark i gårsdagens kamp mod Aston Villa. Han tager det fulde ansvar, takker for støtten til både fans, medspillere og Ole Gunnar Solskjær, mens han understreger, at han fortsat vil være straffesparksskytte for The Red Devils.

Der var ellers megen diskussion om, at op til flere Aston Villa-spillere – og særligt målmanden Emiliano Martinéz – havde peget og gestikuleret mod Ronaldo, som de mente skulle tage straffesparket. Altså regulær psykologisk spil i den vitale og afgørende situation.

Men ifølge The Mirror er det ikke noget Fernandes bruger som undskyldning, det har snarere været den norske kulttræner, Solskjær, der har været ude med riven i forhold til den adfærd til The Independent.

Læs også: Manchester United flopper hjemme mod Aston Villa

Den offensive profil for United udtaler selv:

– Ingen er mere frustreret over situationen end mig selv. Men jeg vil ikke pege fingrer af Aston Villas psykologiske spil, det er en del af gamet, siger han og udfolder:

– Jeg er meget ked af det brændte straffespark, men det betyder kun, at jeg vil komme styrket tilbage næste gang, vi står i samme situation. Jeg vil gerne takke alle for den efterfølgende støtte, afslutter stjernespilleren.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P