1 min læsningNewcastle-manager om profilsalg: Glem det

Steve Bruce er svært begejstret for Allan Saint-Maximin, som han på nuværende tidspunkt nægter at ville sælge.

1 min læsning
Allan Saint-Maximin
Allan Saint-Maximin har i denne Premier League-sæson scoret to mål og assisteret lige så mange. Newcastle ligger dog under stregen og jagter lørdag klubbens første Premier League-sejr i denne sæson. Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Newcastle Uniteds næste store salg kan meget vel blive franske Allan Saint-Maximin, der er en sand publikumsyndling på St James’ Park.

Men står det til hans engelske manager, kommer det ikke til at ske lige foreløbigt. Det fortalte Steve Bruce på et pressemøde forud for holdets udekamp mod Watford lørdag.

– Jeg har slet ikke haft den samtale – og jeg vil slet ikke have den samtale, som du kan forestille dig. Vi har ikke lyst til at miste vores bedste spillere, siger Steve Bruce, der efterfølgende sendte rosende ord efter sin 24-årige offensivspiller, som har optrådt 62 gange for Newcastle, scoret ni mål og assisteret 14 gange.

– Da han trådte ind ad døren sagde jeg, at han ville få jer alle op ad stolene. At han ville blive en sand favorit. Han er ekstraordinær med sit tempo, sin power og sin balance. Han gør ting, som ingen andre kan gøre i Premier League. Det er helt naturligt for ham, siger Steve Bruce endvidere om Allan Saint-Maximin, der har kontrakt med klubben frem til sommeren 2026.

Læs også: Jürgen Klopp havde ikke forventet Salahs høje niveau

Newcastle, Steve Bruce og Allan Saint-Maximin tørner lørdag klokken 16 sammen med Watford på udebane, hvor den nordengelske klub jagter sæsonens første sejr i Premier League.

Læs også: Tuchel før topkamp: Handler ikke om Guardiola og mig

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P