Premier League

Tuchel før topkamp: Handler ikke om Guardiola og mig

Thomas Tuchel og Chelsea formåede på 43 dage at slå Pep Guardiola og Manchester City tre gange i slutningen af sidste sæson. Lørdag mødes de to hold og deres managers igen.

Pep Guardiola og Thomas Tuchel mødtes senest i Champions League-finalen i Porto. Foto: Pierre-Philippe Marcou/Reuters/Ritzau Scanpix

Thomas Tuchel havde forsøgt for både Mainz 05 og Dortmund, men det lykkedes aldrig.

I al sin tid i tysk fodbold formåede den tyske træner ikke at få has på Pep Guardiola, der dengang stod i spidsen for Bayern München, men da Tuchel kom til England, skete der noget.

Den 48-årige tysker overtog trænersædet i Chelsea den 26. januar i år, og både i FA Cuppen, i Premier League og i Champions League-finalen lykkedes det ham at slå Pep Guardiolas Manchester City-mandskab.

– For ikke så længe siden var der en masse stemmer, der sagde, at jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle slå Pep. Men det handler ikke om ham og mig. Vi spiller ikke en tenniskamp eller en skakkamp, vi spiller med vores hold, og vi konkurrerer på et meget højt niveau, sagde Thomas Tuchel forud for lørdagens Premier League-kamp mod netop Pep Guardiola og Manchester City.

– Hvis jeg ser helt ærligt på de seneste tre opgør, så ser jeg tre 50/50-kampe. Jeg følte, at det kunne gå begge veje. Jeg synes, at det var 50/50-kampe, og det forventer jeg også i morgen. Vi vil kæmpe hårdt for at komme ud på toppen, lød det fra Tuchel.

Chelsea og Tuchel har endnu ikke tabt i indeværende sæson, mens Pep Guardiola og Manchester City tabte sæsonens første to kampe i henholdsvis Community Shield-kampen mod Leicester og Premier League-kampen mod Tottenham.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P