Premier League

Guardiola fik omsider skovlen under Tuchels mandskab med kneben sejr

Pep Guardiola har haft det svært mod Chelsea, særligt efter tilgangen af Thomas Tuchel, men efter lørdagens 0-1 sejr på Stamford Bridge, er forbandelsen nu brudt.

Manchester City snuppede alle tre point mod Chelsea takket være målet fra Gabriel Jesús. Foto: John Sibley Reuters/Ritzau Scanpix

Chelsea har ikke tabt til Manchester City siden starten af januar, hvor det var klubikonet, Frank Lampard, der stod i spidsen for The Blues. Men nu er forbandelsen for Pep Guardiola brudt med lørdagens 0-1 sejr på Old Trafford.

Kampen var meget taktisk, og det var tydeligt, at hjemmebaneholdet fra London, ville stå kompakt og godt på banen med både Kanté, Kovacic og Jorginho på den centrale midtbane.

De fik lukket godt af, men ikke desto mindre var det udebaneholdet fra den lyseblå del af Manchester, der fik den bedste start på kampen. De sad på bolden og skabte flest chancer, men begge hold kunne stadigvæk gå til pausen ved stillingen 0-0.

Læs også: Tuchel giver kryptisk svar på Thiago Silvas fremtid

På et hjørnespark i starten af 2. halvleg fik de lyseblå fra Manchester broderet sig pænt igennem Chelseas forsvarskæder, hvor brasilianske Gabriel Jesús stod i smørhullet. Her modtog han en hård aflevering fra Joao Cancelo, som han beherskede, hvorefter han afdriblede flere spillere inden han affyrede et skud, der blev rettet af på vejen og dermed snød den tilbagevendte Edouar Mendy på kassen.

Kampen bølgede derefter frem og tilbage, og efter 63 minutters spil havde den store belgier, Romelu Lukaku, skudt bolden i mål. Men til hans store ærgrelse var der offside i situationen på Kai Havertz.

Manchester City kravler forbi The Blues og op på Premier Leagues andenplads med sejren, hvor Liverpool kun fører på bedre målscorer. De har dog senere en kamp på udebane mod Thomas Franks Brentford.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P