1 min læsningRafa Benitez går ind i debatten om VM hvert andet år

På et pressemøde op til Evertons kamp i weekenden blev manager Rafael Benitez spurgt ind til, hvad han synes om, at FIFA overvejer at afholde VM hvert andet år. Det havde den rutineret manager et klart svar til.

1 min læsning
Rafael Benitez
Everton tabte deres seneste Premier League-kamp med 3-0 til Aston Villa. Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix.

Der har i de sidste måneder været en åben diskussion om, hvorvidt der skal afholdes VM oftere, så det i stedet for hvert fjerde år bliver til hvert andet år. 

Både tidligere og nuværende spillere og trænere har været ude og give deres mening til kende. Fredag blandede Evertons manager, Rafael Benitez, sig i den debat, da han på et pressemøde blev spurgt ind til FIFAs planer for VM.

– Jeg synes, det ville være interessant at vide, hvordan detaljerne helt præcist er, men min første tanke med international fodbold er, at der er alt for mange kampe, og de fortalte mig (spillerne, red.) den anden dag, at de er alt for lette mange af kampene.

– Så ifølge mig, så er der alt for mange internationale kampe, og vi er nødt til at være forpasselige med det, fordi i sidste ende, er det klubberne, som betaler for spillerne, og de skal kunne præstere i deres ligaer.

– Man skal ikke spille flere kampe, men i stedet spille færre, hvor der er mere intensitet, og som er mere kompetitive, siger Rafael Benitez på Evertons pressemøde inden weekendens kamp.

Hvad hele sagen går ud på, og hvorfor så mange mener, at det er et problem, kan man læse mere om her:

Læs også: Den internationale spillerforening advarer om mulig konflikt og presset kalender

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P