3F Superligaen

Thorup: Intet tryllestøv kan hjælpe os ud af det her

Efter en rigtig god start på sæsonen, hvor det ikke blev til nederlag i de første 15 kampe, er F.C. København kommet ned på jorden med først et nederlag til titelkonkurrenterne fra FC Midtjylland i Superligaen og senest et pokalexit mod 1. Divisionsholdet fra Nykøbing FC.

Jess Thorup håber at vende skuden søndag mod FC Nordsjælland. Foto: Radovan Stoklasa/Reuters/Ritzau Scanpix

F.C. København havde inden weekendens kamp mod FC Midtjylland vundet sine sidste ni kampe i streg, men alligevel står klubben nu i en mini-krise.

Pokalnederlaget til de undertippede falstringer fra Nykøbing FC onsdag gjorde ondt i den københavnske selvbevidsthed, men nu skal de forsøge at komme videre som hold.

– Lige nu handler det for mig om holdet. Vi taber og vinder sammen. Vi har haft en fantastisk periode og holdet har gjort det godt, og derfor skinner den enkelte, og nu går det lige pludselig ikke så godt, og så går vi og søger efter hvem der kan hjælpe, men der er ikke noget tryllestøv, der kan hjælpe os ud af det her, det skal vi gøre som hold, siger Jess Thorup til Eurosport.

Jess Thorup kan vise sig at have et sydafrikansk es i ærmet, for selvom FCK i midten af august hentede den 24-årige sydafrikanske offensivspiller, Luther Sing, til klubben, har denne endnu ikke været i aktion, men debuten er forhåbentlig ikke langt væk.

– Jeg håber det er hurtigst muligt, om det allerede er søndag, kan jeg ikke svare på, men det er derfor vi igen er på træningsbanen for at presse ham fysisk og til at være klar til den måde vi spiller på, så han får de bedst mulige forudsætninger for at hjælpe holdet, for det har vi brug for, siger Thorup til Eurosport.

Luther Sing kom til F.C. København fra portugisiske SC Braga, og han kan altså få sin debut, når københavnerne på søndag skal til Farum og møde FC Nordsjælland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P