Premier League

Solskjær beskylder Jürgen Klopp for manglende straffespark

Manchester United fik i sidste sæson gennemsnitligt et straffespark i næsten hver anden kamp, men det har ikke været tilfældet i denne sæson, hvor de stadig har det første forsøg fra 11-meter pletten til gode.

Foto: Peter Powell & Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Cristiano Ronaldo følte selv, at han blev snydt for straffespark et par gange i løbet af Premier League-kampen mod West Ham i sidste weekend, og i midtugen mod selvsamme modstander var det Jesse Lingard, der følte sig snydt.

Manchester United fik i sidste sæson tildelt ikke færre end 29 straffespark, men i denne sæson har de endnu ingen fået, og det til trods for, at både Ronaldo og Lingard altså følte sig snydt i den forgangne uge.

Spørger man manager Ole Gunnar Solskjær, så er forklaring simpel men også en smule opsigtsvækkende.

– Vi må bare håbe, at vi får det, som vi fortjener. Vi burde have fået tre straffespark i de sidste to kampe. Sidste år var der en vis manager, som bekymrede sig over at vi fik straffespark, og derefter har det set ud til, at beslutningerne har været vanskeligere at tage.

– Jeg har helt sikkert set en stor forskel siden da. Vi er nødt til at lade det være op til dommerne, og forhåbentlig dømmer de meget snart det rigtige, lyder det fra Solskjær med en klar og tydelig henvisning til Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Den tyske Liverpool-manager undrede sig i sidste sæson højlydt over, at Manchester United havde fået lige så mange straffespark i to sæsoner, som hans Liverpool-mandskab havde fået i de fem og et halvt år, han havde stået i spidsen for dem.

I denne sæson har Manchester United altså endnu ikke fået nogen straffespark, mens Liverpool og Jürgen Klopp har fået to – eti ligaen og et i Champions League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P