Dansk Fodbold

Pokal-overraskelse vil ikke flytte kamp til Brøndby

Serie 1-klubben Aalborg Freja blev torsdag trukket op af hatten som kommende modstander til Brøndby IF i Sydbank Pokalen, og da den lille Aalborg-klub er lavest-rangeret af de to klubber, har de fordel af hjemmebane.

Brøndbys fans må formentlig tage turen til Jylland, når de skal møde Aalborg Freja i pokalturneringen. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Aalborg Freja tager i oktober mod Brøndby IF i den danske pokalturnerings ottendedelsfinale.

Den lille serie 1-klub er eneste tilbageværende serieklub i turneringen, og med et stadion, der ikke umiddelbart kan huse en hjemmekamp mod de danske mestre, kan de nordjyske miniputter være nødsaget til at flytte hjemmekampen.

Det var også tilfældet for klubben fra vestlige del af Aalborg i 2015, hvor de havde trukket AGF. Her blev de to klubber enige om at flytte kampen til udeholdets rammer i Aarhus, men samme mulighed ligger ikke lige umiddelbart for denne gang.

– Umiddelbart tænker jeg dog ikke, at vi har lyst til at lave samme nummer denne gang og flytte kampen til Brøndby Stadion. Det ville selvfølgelig være en stor oplevelse for spillerne at komme derover, men jeg synes også, at vi skylder vores medlemmer og sponsorer at forsøge at få afviklet kampen i vores lokalområde, siger bestyrelsesformand i Aalborg Freja, Jan Michael Daucke, til Nordjyske.

Aalborg Freja spiller til dagligt sine kampe på Freja Park, som også dannede rammen om seneste kamp, hvor Aarhus-mandskabet fra IF Lyseng blev sendt ud af pokalturneringen.

Det lille stadion har dog ikke lysanlæg, og det kan umuliggøre en kommende kamp mod Brøndby IF, som ventes at blive tv-transmitteret.

Freja Park ligger blot 400 meter fra det kommunalt-ejede Aalborg Portland Park, der normalt er hjemmebane for AaB. Umiddelbart kunne det derfor ligne en mulig løsning for den lille af de to tilbageværende Aalborg-klubber.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P