Premier League

Klopp forud for Brentford-møde: Thomas Frank gør det åbenlyst godt

Danske Thomas Frank lader til at have fået en beundrer i Liverpool-manager, Jürgen Klopp. Brentford-træneren kan lørdag se frem til at møde netop Liverpool-træneren, som udelukkende havde ros til overs for sin danske kollega.

Jürgen Klopp havde kun roser til sin danske kollega. Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix

Sæsonens hidtil største kamp venter lørdag for Brentford, når de hjemme på Brentford Community Stadium tager imod Liverpool.

I spidsen for Liverpool står karismatiske Jürgen Klopp, og han har holdt en del øje med sin danske kollega fra London-klubben.

– Jeg så Thomas Franks pressekonference, og det var noget af det mest underholdende, jeg har oplevet de seneste par år. De snakkede om alle deres spillere, og det var virkelig, virkelig godt. Deres fodbold er fantastisk, deres organisation er fantastisk, så Thomas gør det åbenlyst godt – Brentford gør det godt, lyder det rosende fra Jürgen Klopp.

Som Thomas Frank sagde på sit pressemøde, så skal der en mindre sensation til, hvis Brentford skal slå mestrene fra 2020, men Klopp medgiver, at det ikke er en umulighed.

– Det var fedt at høre ham sige, at ingen forventer, at de får noget ud af kampen mod Liverpool, men at de har en chance, og ja de har en chance, ikke bare fordi det er fodbold, men på grund af måden de spiller. Det er et utroligt veltrænet fodboldhold; Alle ved, hvad de skal gøre, og alle er klar til at løbe de ekstra meter, lød roserne fra Jürgen Klopp fredag eftermiddag.

Økonomisk set er der galakser til forskel på Klopps Liverpool og Franks Brentford, men Klopp har selv været i nogenlunde samme situation tidligere i sin trænerkarriere.

– Måden de rekrutterer, hvordan de viser, at det selv med færre penge er muligt at skabe noget specielt, det minder mig meget om min tid i Mainz, for vi havde ingen penge, og vi var nødt til at være kreative på transfermarkedet, lyder det fra Klopp.

De to managere står overfor hinanden lørdag klokken 18:30 dansk tid i en kamp, der kan ses på TV3+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P