2 min læsningFrank før Liverpool: Vi skal ikke vise for meget respekt

Thomas Frank og Brentford står lørdag overfor sæsonens formentlig vanskeligste opgave, når de tager imod Liverpool, og selvom den danske manager har stor respekt for modstanderen, vil han forsøge at sørge for, at hans spillere ikke viser modstanderen alt for meget respekt.

2 min læsning
Thomas Frank glæder sig til at skulle stå overfor Jürgen Klopp og Liverpool lørdag. Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Brentford tager lørdag imod Liverpool hjemme på Brentford Community Stadium, og Premier League-oprykkerne har næppe været større underdog de sidste mange sæsoner.

Rollen som underdog er dog ikke nødvendigvis nogen ulempe, for holdet fra vest-London kan gå til kampen uden nogen form for pres fra omverdenen.

– Vi skal finde den rette balance og sikre, at vi hverken bliver blottet eller viser for meget respekt. Vi har en balanceret trup, der er selvsikker men også ydmyg. Vi går ind til kampen med ild i øjnene og et smil på læben, og så kommer vi formentlig også til at forsvare en hel del, siger Thomas Frank til Brentfords hjemmeside.

Indtil videre har ’The Bees’ skrabet otte point sammen i sæsonens første fem kampe, og det er kun blevet til ét nederlag.

Læs også: Romelu Lukaku: Lad os mødes og bekæmpe digitale krænkelser sammen

– Vi ser frem til udfordringen. Ingen forventer noget af os, og det er heller ikke i den her kamp, vi skal have vores point, men hvis man vil ende så højt oppe i tabellen som muligt, så tæller alle point, forklarer Thomas Frank, der godt ved, at en udesejr er det mest sandsynlige udfald af kampen.

– Vi går derud og gør alt for at få pointene. Det er mere sandsynligt, at vi taber 3-0 end at vi vinder 1-0, men vi har en chance for at vinde 1-0, og den chance går vi efter. Jeg ved, at vi er vanskelige at spille mod, og jeg håber, at vi kan gøre det svært for Liverpool, lyder det optimistisk fra den danske manager.

Brentford måtte i forrige weekend indkassere sæsonens første nederlag, da de på hjemmebane tabte 0-1 til Brighton. Allerede i sidste weekend kom de dog tilbage på sporet, da de på udebane slog Wolves med 0-2.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P