Premier League

Romelu Lukaku: Lad os mødes og bekæmpe digitale krænkelser sammen

Romelu Lukaku opfordrer til, at direktørerne hos de sociale medier bør sætte sig ned med fodboldspillere for at bekæmpe digitale krænkelser.

Lukaku
Romelu Lukaku er træt af digitale krænkelser på de sociale medier. Så træt, at han nu vil problemet til livs en gang for alle. Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Romelu Lukaku står endnu engang op for en sag. Han er nemlig træt af de digitale krænkelser, som han sammen med mange andre professionelle fodboldspillere møder på de sociale medier.

Derfor opfordrer han nu de administrerende direktører hos de sociale medier, sammen med regeringen og fodboldforeninger, at mødes med Premier League-spillere for at bekæmpe de digitale krænkelser.

Det siger den belgiske Chelsea-angriber til CNN torsdag.

– Jeg bliver nødt til at kæmpe, fordi jeg ikke kun kæmper for mig selv. Jeg kæmper for min søn, mine fremtidige børn, for min bror, for alle andre spillere og deres børn. For alle, siger Romelu Lukaku, der dernæst selv kommer med et løsningsforslag:

– Kaptajnerne på hvert hold og fire eller fem spillere, de store personligheder på hvert hold, skulle tage og have et møde med de administrerende direktører på Instagram, regeringer og FA og PFA, siger Lukaku og slår fast:

– Hvordan vi kan agere med det samme, ikke kun på herresiden, men også på damesiden. (…) det skal adresseres for at beskytte spillerne, men også for at beskytte fans og yngre spillere, der ønsker at blive professionelle fodboldspillere, slutter Lukaku.

Læs også: AC Milan overvejer at anmelde racistiske bananråb

I den seneste tid er der et stort antal fodboldspillere, som har været udsat for racistiske overgreb på de sociale medier. Noget Lukaku selv og hans Chelsea-holdkammerater Reece James, Antonio Rüdiger og N’Golo Kanté offentligt har været ude og ytre.

Læs også: Efterforskning af racisme mod Milans keeper: Det hjælper ikke noget

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P