LaLiga

FC Barcelona appellerer rødt kort

FC Barcelonas hollandske midtbaneprofil, Frenkie de Jong, fik torsdag to gule kort og dermed en udvisning i kampen mod Cádiz. Den beslutning er de dog ikke enige i i den spanske storklub, som appellerer dommen.

FC Barcelonas spillere var bestemt ikke enige i Frenkie de Jongs andet gule kort. Foto: Cristina Quicler/AFP/Ritzau Scanpix

Frenkie de Jong fik torsdag aften rødt kort, efter han i anden halvleg af LaLiga-kampen mod Cádiz, gik ind i en tackling på Cádiz-spilleren ’Pacha’ Espino.

Situationen gav den hollandske midtbanespiller et gult kort, men da han bare fire minutter tidligere ligeledes var blevet præsenteret for et gult kort, blev han smidt ud.

Den beslutning er FC Barcelona ikke enige i, og de catalanske giganter har nu appelleret hollænderens andet gule kort til det spanske fodboldforbunds konkurrencekomité.

Også Barca-anfører Sergio Busquets fik en advarsel, da han i kampens overtid sparkede en bold på en modstander. Det gule kort bliver ligeledes appelleret fra Barcelonas side.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P