Premier League

Varane med klart ønske om landsmands fremtid i Manchester United

Raphaël Varane deler landsholdsdragt med klubkammeraten Paul Pogba. Nu håber den stærke midterforsvarer, at landsmanden forlænger sit ophold med Manchester United yderligere.

Pogba
Paul Pogba har kontraktudløb med Manchester United til sommer. Nu håber landsmand og klubkammerat, at Pogba forlænger sit ophold med United. David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Raphaël Varane byttede denne sommer den hvide Real Madrid-trøje ud med Manchester Uniteds røde og blev dermed også klubkammerat med Paul Pogba. Landsmandens kontrakt udløber dog til sommer, hvorfor der har været spekuleret vældig meget i, om han mon fortsætter i den røde del af Manchester.

Men står det til Pogbas landsholdskammerat, så skal den teknisk stærke midtbanespiller forlænge sit ophold med United i mange år. En kammerat Varane også forhørte sig hos, da beslutningen om at skifte til Manchester United skulle tages. Det fortæller han i et interview med TV 2 i Norge.

– Det var vigtigt for mig at høre hans holdninger og tanker om klubben, holdet og deres ambitioner, siger Varane til norske TV 2 og sætter ord på Pogbas fremtid i Manchester United.

– Det er selvfølgelig hans beslutning, men jeg håber selvfølgelig, at han bliver her i lang tid. Han er en fantastisk spiller, siger Raphaël Varane.

Læs også: Solskjær efter nederlag: Nogle vil komme ud stærkere

Paul Pogba har i denne Premier League-sæson allerede assisteret syv gange på fem kampe, men mangler fortsat selv at score sit første sæsonmål for klubben.

Læs også: Ronaldo overgår Messi: Så meget tjener han

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P