Premier League

Ronaldo overgår Messi: Så meget tjener han

Cristiano Ronaldo har skubbet Lionel Messi af pinden, når det gælder årsindkomst. Det anslåes, at den nye Manchester United-spiller tjener omkring knap 800 mio. kroner om året.

Christiano Ronaldo fra Manchester United vil satse mere på de unge
Foto: REUTERS/David Klein.

De to verdensstjerner Cristiano Ronaldo og Lionel Messi har byttet plads, når man ser på den forventede indtjening i denne sæson. Ronaldo anslåes af Forbes til at tjene omkring svimlende 792 mio. kroner (125 mio. dollars) foran Messis cirka 697 mio. kroner (75.mio dollars).

Lønnen i Manchester United er dog kun lidt over halvdelen af Ronaldos samlede indtjening. Det anslåes, at portugiseren tjener omkring 444 mio. kroner om året i United. Messis løn i Paris Saint-Germain ligger angiveligt højere på cirka 475 mio. kroner.

Læs også: Rafael: Ronaldo skulle ikke være taget til Manchester United

Derudover kommer der penge ind fra sponsoraftaler med blandt andet Nike, samtidig med at Ronaldos eget brand, CR7, der udgør undertøj, parfume, hoteller og meget andet, også bidrager til den heftige årsindkomst.

Læs også: Tidligere topspillere om Ronaldo: Han burde sætte sig ned

Cristiano Ronaldo er dog ikke den mest indtjenende sportsudøver kommercielt set. Når man ser bort fra løn og udelukkende kigger på indtjeningen udenfor på banen, må Ronaldo se sig placeret på en fjerdeplads.

Den schweiziske tennisstjerne Roger Federer tjener mest med en kommerciel indkomst på omkring 570 mio. kroner. Han efterfølges af basketstjernen LeBron James med cirka 412 mio. kroner og den tidligere golfprofil Tiger Woods 380 mio. kroner.

Læs også: Ronaldo-skævert sendte steward til tælling

Læs også: Ronaldo tangerer to Champions League-rekorder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P