Premier League

Solskjær efter nederlag: Nogle vil komme ud stærkere

Manchester United tog hjemme på Old Trafford imod West Ham onsdag aften i Carabao Cuppen. Det endte med et 0-1 nederlag til Manchester United, men efter kampen er manager Ole Gunnar Solskjær tilfreds med de ting, som holdet kan tage med fra opgøret.

Ole Gunnar Solskjær
I Manchester Uniteds sejr over West Ham i weekenden scorede Cristiano Ronaldo og Jesse Lingard. Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix.

Blot tre dage efter Manchester United slog West Ham med 2-1 på udebane, skulle de to klubber mødes igen, denne gang i Carabao Cuppen.

Manchester United tog hjemme imod West Ham onsdag aften på Old Trafford, hvor de tabte med 0-1, da Manuel Lanzini scorede efter kun ni minutters spil.

United-manager, Ole Gunnar Solskjær, er dog efter kampen tilfreds med flere ting, selvom han gerne havde set en sejr.

– Vi er nået til semifinalen de sidste to år, og det er en turnering, hvor vi har en tradition for at give spillere minutter, fordi vi er nødt til at tænke på det store perspektiv. I dag tog vi den beslutning, og nogle af dem vil helt klart komme stærkere ud, fordi de har fået 90 minutter i benene, og de er klar til ligaen og Champions League og FA Cuppen, når den begynder, siger Ole Gunnar Solskjær til Manchester Uniteds hjemmeside.

Solskjærs tænker allerede fremad, og han fokuserer på de næste opgaver, som The Red Devils står over for:

– Vi har mange kampe, og vi vil blive ved med at gøre det, som vi gør og vil forsøge at få resultaterne. Vi har startet sæsonen okay, lige udover at vi er ude af cuppen (Carabao Cup, red.), hvilket ikke er godt, og at vi ikke har fået et godt resultat i Europa (Champions League, red.). Men vi vil være fokuseret, og vi vil være klar til på lørdag, siger Ole Gunnar Solskjær til Manchester Uniteds hjemmeside.

Manchester Uniteds næste kamp lørdag den 25. september er imod Aston Villa hjemme på Old Trafford klokken 13:30.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P