2 min læsningNy Silkeborg-spids: Vi havde fuldstændig styr på det

Silkeborg IF måtte torsdag aften se sig slået ud af Sydbank Pokalen, da de blev sendt hjem fra Horsens med et 3-2-nederlag. Alligevel var det en kamp, som Silkeborg i lange perioder havde ganske godt styr på.

2 min læsning
Foto: Silkeborg IF

Superligaoprykkerne blev torsdag snydt af superliganedrykkerne, da AC Horsens sendte Silkeborg IF ud af den danske pokalturnering.

Dermed har den gode sæsonstart for Silkeborg pludselig fået en negativ drejning. I onsdagens opgør kunne det dog sagtens være endt anderledes, beretter klubbens nye angriber.

– Jeg føler egentlig, at vi hele vejen igennem har fuldstændig styr på det og får en god start, og så er der lige et kvarter, hvor alt lykkes for Horsens, hvor de får scoret tre mål, og så er det lidt op ad bakke resten af vejen. Jeg synes egentlig, at vi får vendt momentum igen i anden havleg, og med lidt mere held havde vi også scoret og gået i forlænget, sagde Søren Tengstedt efter kampen til Silkeborgs hjemmeside.

Tengstedt fik selv åbnet sin målkonto hos Silkeborg, da han med godt tyve minutter tilbage af kampen skabte spænding om kampens udfald, men lige nu er det ikke den første scoring for klubben, der fylder for den tidligere AaB- og AGF-spiller.

– Det var selvfølgelig dejligt, det er altid rart for en offensivspiller at score, men for at være helt ærlig, så er det sgu ikke det, der er det vigtigst for mig i dag, men det er selvfølgelig altid dejligt at score.

Med pokalnederlaget torsdag er Silkeborg nu sejrsløse i tre kampe i træk, men det kan de lave om på, når de søndag skal på besøg hos Superligaens bundprop fra Vejle.

– Det er dejligt, så kan vi gå ud og modbevise det, vi viste i dag, så det er fint, at den kamp kommer så hurtigt som muligt, lyder det afslutningsvis fra Sørens Tengstedt.

Søren Tengstedt kom til Silkeborg fra AGF på transfervinduets sidste dag, og indtil nu er det blevet til fire kampe i den røde trøje.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P