2 min læsningNiels Frederiksen: Som forventet

Der potentiale for en gedigen pokaloverraskelse på Brøndby Stadion torsdag aften, hvor danmarksserieklubben Allerød var på besøg, men de danske mestre levede helt og aldeles op til favoritværdigheden - ganske som ventet fra cheftræner Niels Frederiksen.

2 min læsning
Niels Frederiksen kan allerede begynde at se frem til næste runde i Sydbank Pokalen, hvor Brøndby møder Aalborg Freja. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

De danske mestre fra Brøndby IF leverede en solid præstation, da de torsdag aften var gæster på eget græs.

Hjemme på Brøndby Stadion figurerede Brøndby IF nemlig som udehold i pokalturneringen, da de sammen med dagens modstander, danmarksserieholdet Allerød, var blevet enige om at flytte opgøret fra det nordsjællandske til vestegnen, men det var alt sammen kun formaliteter.

En formalitet var det sådan set også på banen, hvor mestrene på intet tidspunkt var i fare for at lide en pokaloverraskelse, og med en 1-8-sejr, kan de nu se frem til næste runde i Sydbank Pokalen.

– Det var, som jeg havde forventet inden kampen. Vi skal være Allerød klart overlegen, selvom de gør alt, de kan og har fine momenter i spillet, men selvfølgelig skal vi overmatche Allerød, og det gjorde vi også. Otte mål var så lidt mere end forventet, sagde Brøndby-træner Niels Frederiksen efter kampen til TV3+.

Læs også: Brøndby får endnu en drømme-modstander i Sydbank Pokalen

Niels Frederiksen lagde efter kampen ikke skjul på, at de i Brøndby allerede har øjnene rettet mod den pokalfinale, der i denne sæson skal spilles på deres hjemmebane.

Det er dog ikke sådan, at de på den københavnske vestegn prioriterer pokalturneingen over ligaen, og Brøndby-træneren var heller ikke bleg for at indrømme, at de snart skal til at have point i Superligaen, hvor de i øjeblikket ligger tredjesidst. Dog kan en kamp som den torsdag aften vise sig vigtig også i den sammenhæng.

– Det er altid rart at vinde, når vi ikke har vundet så meget. Uanset om det er et danmarksseriehold, så er det rart at vinde. Det er godt, at nogle af de spillere, der ikke har spillet så meget, fik nogle minutter, så det kan vi bruge til noget, lød det fra Niels Frederiksen.

Brøndby fik efter kampen det, der må betegnes som en drømmelodtrækning, da de i næste runde skal op imod Serie 1-holdet fra Aalborg Freja.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P