Napoli fortsætter stimen: Damsgaard og Sampdoria sendt til tælling

Torsdag aften skulle Mikkel Damsgaard og Sampdoria hjemme på Stadio Luigi Ferraris forsøge at blive det første hold i denne sæson, der tog point fra Napoli i Serie A.

Mikkel Damsgaard og Sampdoria kunne ikke stille noget op mod Hirving Lozano og Napoli. Foto: Andreas Solaro/AFP/Ritzau Scanpix

Luciano Spalletti og Napoli har lagt stort set perfekt fra land i årets Serie A, men torsdag aften skulle de på besøg hos Sampdoria, som ikke har tabt siden sæsonens første kamp.

Napoli har slet ikke tabt i indeværende sæson, og i Serie A har de vundet de første fire kampe. På besøg hos Genoa-klubben Sampdoria skulle de således forsøge igen at gå forbi de to Milano-klubber fra Inter og AC Milan, som tirsdag og onsdag havde vundet deres respektive kampe.

Det havde de ikke de store problemer med, for med to mål i første halvleg og to mål i anden halvleg vandt de for anden runde i træk 0-4.

Dermed fører napolitanerne igen Serie A med maksimumpoint.

Sampdoria, der gav fuld spilletid til Mikkel Damsgaard, har fem point efter de første fem kampe, og det placerer dem på en øjeblikkelig 13. plads.

I Torino var tog Torino FC mod hovedstadsholdet fra SS Lazio, og her troede hjemmeholdet, at de skulle løbe med sejren på deres føringsmål efter 76 minutter, men altid farlige Ciro Immobile ville det anderledes i overtiden, hvor han gjorde det til 1-1.