Dansk Fodbold

Horsens og Silkeborg pokaldyster: Vi går all-in

Kent Nielsen anser AC Horsens som værende et superligahold, selvom de rykkede ned i seneste sæson. Torsdag dyster op- og nedrykker så om avancement i pokalturneringen.

Kent Nielsen skal torsdag aften forsøge at spille Silkeborg Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Cheftræner i Silkeborg IF Kent Nielsen ser frem mod Sydbank Pokalens 1/16-dels finaler, hvor hans mandskab på udebane torsdag aften tørner sammen med superliganedrykkerne fra AC Horsens.

Selvom der er tale om en nedrykker, anser Kent Nielsen dog ikke aftenens østjyske modstander som et 1. divisionshold. Det fortæller han til Silkeborg IFs hjemmeside.

– Vi ser Horsens som en superligaklub og et superligahold, og vi ved at det bliver et tæt og svært opgør. De har en fin kompakthed, som vi skal være dygtige imod, siger cheftræneren, der skal forsøge at komme tilbage på vindersporet efter Silkeborgs nederlag til AGF i mandags.

– Det bliver en fed udfordring og vi kommer til at gå all-in på at vinde kampen. 

Læs også: David Nielsen før Frem: Vi har nu en bredde, der kan ændre noget

Kampen mellem AC Horsens og Silkeborg IF fløjtes i gang klokken 18 på CASA Arena i Horsens. Vinderen går i 1/8-dels finalerne, hvor der er lodtrækning til umiddelbart efter kampen mellem Allerød BK og Brøndby IF.

Læs også: Efter pokaltriumf: Seriehold håber på tur til Brøndby Stadion

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P