Dansk Fodbold

David Nielsen før Frem: Vi har nu en bredde, der kan ændre noget

AGF og David Nielsen træder torsdag aften ind i Sydbank Pokalen, når Frem venter på Valby Idrætspark. Her vil cheftræneren stille med et blandet hold, som vil give AGF en stærk bænk og nogle ekstra våben at skyde med.

David Nielsen
AGF og David Nielsen træder torsdag aften ind i 1/16-dels finalerne i Sydbank Pokalen, når Valby Idrætspark og Boldklubben Frem tager imod. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

3. divisionsholdet Boldklubben Frem tager torsdag aften imod AGF i Sydbank Pokalen, når superligamandskabet træder ind i turneringen.

Her vil man opleve et blandet AGF-hold, der vil bestå af stamspillere og reserver. Det fortæller David Nielsen til Århus Stiftstidende.

– Vi har et rigtig fint hold, hvilket vores seneste rotationer i truppen har vist. Så vi kommer til at blande holdet. Startopstillingen vil bestå af nogle af dem, der spillede den anden dag, og nogle af dem, der sad på bænken, fortæller David Nielsen til Stiften med henvisning til superligasejren over Silkeborg IF senest.

AGF har i cheftrænerens tid i klubben været ude i nogle tætte og besværlige pokaldyster mod lavere rangerede hold som VSK Aarhus, B93 og Marstal/Rise. Noget, man har erfaret en stærk bænk kan komme ind og ændre kampenes udfald på.

 – Vi viste i mandags i Silkeborg, at vi nu har en bredde, der kan ændre noget når de kommer på banen i anden halvleg, siger David Nielsen endvidere til Århus Stiftstidende, inden han svarer på, om han er tryg ved kampen, selvom AGF ofte har haft det svært mod mindre hold i pokalturneringen.

– Jeg er aldrig tryg.

Læs også: Thorup efter pokalexit: Vi var pivringe

Pokalkampen mellem Frem og AGF har kick off klokken 18 og kan følges på DR2 og Viaplay.

Læs også: Peter Sørensen efter vanvids-comeback: Sjovt, energigivende og humørspredende

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P