Dansk Fodbold

Efter pokaltriumf: Seriehold håber på tur til Brøndby Stadion

Efter en nervepirrende kamp lykkedes det serieklubben Aalborg Freja at komme igennem til pokalturneringens ottendedelsfinale.

Aalborg Frejas stadion dannede rammen, da IF Lyseng blev ekspederet ud af pokalturneringen. Foto: aalborgfreja.dk

Det holdt hårdt for drengene fra Aalborg Freja, der forsvarede sig til en straffesparkskonkurrence mod IF Lyseng fra tredjedivision. En straffesparkskonkurrence som Freja vandt 5-4. Med mange store redninger i løbet af kampen og en redning i straffesparkskonkurrencen skriver målmand og anfører Simon Gasberg sig ind som kampens helt store profil.

– Det er så surrealistisk, som noget kan være. Vi havde joket lidt med, at vi kunne slå Lyseng, men det er jo bare vanvittigt. Jeg er så stolt på holdets og klubbens vegne, og vi kunne jo ikke have skrevet den her historie bedre selv, siger målmand og anfører Simon Gasberg til Nordjyske.

Med en plads i ottendedelsfinalen kommer der også større modstand på papiret.

– Jeg synes, at vi har fortjent at få en stor modstander nu. Vi har talt om, at Brøndby Stadion kunne være sjovt, men AaB kunne også være toppen, siger Simon Gasberg.

Næste stop bliver formentlig endestationen for Aalborg Freja, men med sejren i dag ser det ud til, at klubben kan indkassere 100.000 som det sidst tilbageværende seriehold i turneringen, med mindre Allerød leverer en overraskelse i torsdagens kamp mod Brøndby IF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P