3F Superligaen

FCM’s angrebskomet: Pokalturneringen er for os unge

Det har ikke skortet på store begivenheder for FC Midtjyllands bare 18-årige angrebstalent Victor Lind denne sæson, og onsdag var han med til at sende Kjellerup ud af Sydbank Pokalen – en turnering som er god for midtjydernes unge spillere.

Victor Lind scorede efter bare fem minutter af kampen mod FC Nordsjælland den 10. september. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

En femårig kontrakt, en 18-års fødselsdag, debut i Superligaen, debut i Champions League-kvalifikationen, debut i Europa League og debut i Sydbank Pokalen.

Hvis FC Midtjyllands angrebstalent, Victor Lind, de seneste godt tre måneder har været en smule rundtosset, så er der ikke noget at sige til det. Sønderjyden har allerede scoret to gange i Superligaen, og onsdag scorede han to gange i pokalturneringen, hvor ambitionen er klar.

– Pokalturneringen betyder meget for os. Det er lidt en turnering for os unge, som får chancen fra start. Både spilleminutterne og sejren er dejlig at tage med videre. Vi skal vinde så mange titler som muligt. Så meget længere er den egentligt ikke. Nu har vi taget første skridt i pokalen, og så glæder vi os til at se, hvem den næste modstander er, siger Victor Lind ambitiøst til klubbens hjemmeside.

Victor Lind har undervejs også lige scoret to mål for det danske U19-landshold, men de mange kampe og den stor omvæltning fra ungdomsfodbold til senior- og elitefodbold tager offensivspilleren med ophøjet ro.

– Det er dejligt, at der er så meget fodbold for tiden, og at det går det godt. Det er jo det, jeg brænder for. Jeg havde ikke regnet med, at det hele ville gå så stærkt. Men det er bare fedt. Det er jo drømmen at være med her og gøre det godt på førsteholdet. Det handler om at gribe alle de chancer, jeg får, og det var dejligt at spille fra start i dag (onsdag, red.), afslutter Victor Lind.

Indtil videre er det blevet til i alt 51 minutter i fem superligakampe for Victor Lind, der med sine foreløbigt to scoringer har det, man må betegne som et ganske habilt mål-gennemsnit.

Victor Lind kan komme i aktion igen på søndag, når FC Midtjylland hjemme tager imod Randers FC i Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P