Dansk Fodbold

David Nielsen: Vi har mange fantastiske mennesker i klubben

David Nielsen og AGF spillede sig med en 0-3-sejr over Frem videre i pokalturneringen. Særligt AGF-fansenes opbakning i Valby har en stor betydning for AGFs træner, David Nielsen.

David Nielsen ude at hilse på AGF-fansene på Ceres Park, som han har for vane at gøre inden kampstart. Foto: Ritzau/scanpix.

Superligaholdet AGF gjorde kort proces mod 3. divisionsklubben Frem ved at score tre mål på tre minutter midt i anden halvleg. Resultatet fik lov at stå til slutfløjtet, og AGF er dermed videre i pokalturneringen.

Læs også: Tre mål på tre minutter afgjorde tingene på Valby Idrætspark

Det skortede bestemt ikke på AGF-fans, der havde taget den lange vej til Valby for at støtte deres hold i tordagens opgør. Og det lod AGF-træner, David Nielsen, ikke gå ubemærket hen.

– Der er mange fantastiske mennesker i den her klub, og vi blev modtaget så fint udenfor banen, og det var en fornøjelse at være her. Det var en god atmosfære i en helt fantastisk klub her i Valby som hører til i dansk fodbolds historie og stemningen var rigtig god – både fra hjemmepublikummet og vores medrejsende fans, fortalte David Nielsen efter kampen til AGFs hjemmeside.

-Vi kunne sagtens være kommet i problemer på det her stadion. Hvis ikke vi havde været helt skarpe, kunne det godt være blevet ubehageligt, men dér hjalp opbakningen til os så fra de mange AGF’ere på udebaneafsnittet, lød det videre fra David Nielsen.

AGF er med deres avancement ét skridt tættere på at vinde pokalturneringen, som de sidste gjorde det i 1995/1996-sæsonen. 

Læs også: Seks Brøndbyspillere på tavlen i tiltrængt succes

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P