Tre mål på tre minutter afgjorde tingene på Valby Idrætspark

AGF fik ingen sejre i sæsonens første ni kampe, men hvis tre er en stime, så har århusianerne netop ramt en sådan, da de gjorde kort proces mod Valby-klubben Frem i Sydbank Pokalen.

David Nielsen har nu vundet tre kampe i streg. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Tre mål på tre minutter gav arbejdsro for David Nielsen og AGF, der torsdag aften spillede sig sikkert videre i Sydbank Pokalen.

På kunstgræsset i Valby Idrætspark havde David Nielsen sendt en blanding af erfarne og mindre erfarne kræfter på banen fra start, og efter 19 minutter var det en af de mere erfarne spillere, der, igen, stjal fokus.

Islandske Jon Dagur Thorsteinsson var ikke en populær mand i Silkeborg i weekenden, og han var det formentlig heller ikke i Valby torsdag aften, da han med sin scoring til 0-1 satte gang i tre voldsomme minutter for både ude- og hjemmehold.

Tre minutter senere var havde måltavlen nemlig ændret sig fra 0-0 til 0-3, da først polske Dawid Kurminowski og bare sekunder senere unge Thomas Kristensen begge havde gjort Thorsteinsson kunsten efter.

3. Divisionsklubben Frem havde til dagen sørget for en flot kulisse, men traditionsklubbens spillere formåede aldrig at sætte superligaholdet under pres.

AGF’erne lod også til at være tilfredse, og således fik anden halvleg lov at gå, og for ingen af holdene kommer halvlegen til at gå over i historiebøgerne.

AGF vandt kampen 0-3.