3F Superligaen

Brøndby håber atter at kunne fylde Sydsiden til derby

Brøndby IF har endnu ikke fået godkendelse fra Brøndby Kommune til at tage Sydsidens fulde kapacitet i brug i deres hjemmekampe, men klubben håber, at godkendelsen kommer, inden de i oktober tager imod F.C. København i sæsonens andet københavnerderby.

Brøndby IF håber igen at kunne melde alt udsolgt på Sydsiden. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Der plejer normalvis at være op mod 9000 gule og blå-klædte fans på Sydsiden, når Brøndby spiller hjemme på Brøndby Stadion.

Det har der dog ikke været på det seneste, da den ikoniske tribune siden foråret 2020 har været under renovering, hvorfor klubben fra den københavnske vestegn endnu ikke har kunnet gøre brug af tribunens fulde kapacitet.

Allerede i sommer blev arbejdet på tribunen dog færdiggjort, men Brøndby IF mangler fortsat endelig godkendelse fra Brøndby Kommune til at tage tribunen fuldt ud i brug.

– Vi håber meget på at have godkendelsen på plads inden Derbyet i næste måned, så vi kan åbne for flere billetter til Sydsiden til denne og fremtidige kampe, skriver Brøndby IF på sin hjemmeside.

Sæsonens første københavnerderby blev spillet den 8. august med en 4-2-sejr til F.C. København til følge. Allerede den 24. oktober har Brøndby dog muligheden for at revanchere det nederlag, når de hvidblusede fra Østerbro kommer på besøg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P