3F Superligaen

AaB’s efterårsprofil: Cifuentes har givet mig frihed

AaB har indtil nu været et af efterårets varmeste danske hold, og på midtbanen har de i nordmanden Iver Fossum en spiller, der efter to år i klubben virkelig ser ud til at have fundet formen.

Iver Fossum har spillet fuld tid i AaB's første ni ligakampe. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Indtil videre er det blevet til seks mål og syv assist i sæsonens første 11 kampe for norske Iver Fossum i AaB.

Med fuld tid i samtlige Superligakampe og henholdsvis en halv og en hel time i sæsonens første to pokalkampe er han den AaB-spiller, der har fået flest minutter på banen. Den 25-årige nordmand ser ud til at have fundet sig godt til rette under den stadig forholdsvis nye cheftræner Martí Cifuentes.

– Spillestilen passer perfekt til mig, og jeg føler, at jeg får udnyttet mine kvaliteter. Martí (Cifuentes, red.) har givet mig frihed til selv at vælge de rum, jeg føler, det giver mening at løbe ind i, og det har heldigvis også ført til nogle scoringer. Nu gælder det bare om fortsat at øge antallet af scoringer og assists, siger Iver Fossum til AaB’s hjemmeside.

Blandt andet på mål af Iver Fossum spillede AaB sig tirsdag videre til fjerde runde – eller ottendelsfinalerne – i Sydbank Pokalen, og i Superligaen indtager nordjyderne en flot tredjeplads. På træningsanlægget på Hornevej er de da også tilfredse med sæsonstarten.

– Jeg er inde i en god periode, og det hænger sammen med, at holdet gør det så godt. Vi ved, hvad vi skal, vi står godt defensivt, og vores offensive spil fungerer. Så vi er i et rigtig godt flow, og det skal bare fortsætte, siger Iver Fossum.

AaB og Iver Fossum skal søndag på besøg hos de forsvarende mestre fra Brøndby.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P