1 min læsningWest Ham fik hævn og sendte Manchester United ud

West Ham United og Manchester United mødtes så sent som i søndags i Premier League, hvor udeholdet fra Manchester trak sig sejrrigt fra opgøret. Onsdag var rollerne byttet om, da West Ham var udehold og sørgede for at sende United ud i Liga Cup-mørket.

1 min læsning
Manuel Lanzini blev matcvinder for West Ham United. Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Det bliver ikke til nogen triumf i Liga Cuppen for Ole Gunnar Solskjær og Manchester United.

Det ligger fast, efter ’De røde djævle’ for anden gang på fire dage onsdag stod overfor West Ham, men i modsætning til søndagens kamp i Premier League på London Stadium, var det West Ham United, der efter 90 minutter kunne udveksle smil og high-fives.

Gæsterne fra London kom allerede efter ni minutter foran, da Ryan Fredericks drev gæk med netop tilbagevendte Alle Telles Uniteds venstre forsvarsside. Med en tunnel på brasilianeren slap Fredericks alene til baglinjen, hvorfra han med en fin pasning tilbage i banen fandt en helt fri Manuel Lanzini, der uden problemer kunne lægge bolden ind bag Dean Henderson.

Manchester United havde skiftet samtlige spillere fra startopstillingen i søndagens kamp, og blandt andre Cristiano Ronaldo var slet ikke at finde på bænken. Den disposition blev i sidste ende dyr for Ole Gunnar Solskjærs tropper, der ikke formåede at skabe hul i West Ham-defensiven, og dermed er Carabao Cuppen nu et overstået kapitel for denne sæson for Manchester United, mens West Ham avancerer til fjerde runde.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P