LaLiga

Koeman forlader pressemøde: Nægter at svare

FC Barcelonas cheftræner, Ronald Koeman, læste en kort udtalelse op ved dagens pressemøde, hvorefter han forlod det uden at tage imod spørgsmål.

Ronald Koeman ville ikke svare på spørgsmål ved dagens pressemøde før opgøret mod Cádiz. Foto: LLUIS GENE / AFP.

FC Barcelona holdt i dag pressemøde forud for onsdagens La Liga-opgør mod Cádiz. Men klubbens cheftræner, Ronald Koeman, var ikke interesseret i at give svar på spørgsmål fra den ventende presse, som han efterlod uden svar, skriver Marca.

Inden det uventede exit fra pressemødet, læste den hollandske cheftræner en udtalelse op for pressen uden FC Barcelonas godkendelse.

– Klubben er med mig i en genopretningssituation. Den økonomiske situation er forbundet til situationen på banen. Vi er som personale nødt til at genopbygge holdet uden at lave store investeringer, og det tager tid. De unge talenter kan blive verdensstjerner i løbet af et par år. De unge vil få muligheder ligesom Xavi og Iniesta gjorde, men tålmodighed er nødvendigt, sagde Ronald Koeman og fortsatte:

– Udover, at det vil være en succes at ende højt i ligatabellen, kan man ikke forvente mirakler i Champions League. Nederlaget til Bayern München skal ses i det lys. Holdet må støttes i ord og handling. Jeg ved, pressen genkender denne proces. Det er ikke første gang i historien, at det er sket.

Læs også: Kryptisk Barcelona-præsident: Vi ved, hvad der skal gøres

Koeman er under pres, da FC Barcelona blot er på en ottendeplads i La Liga inden opgøret mod Cádiz. Samtidig har klubben store økonomiske problemer, hvilket blandt andet resulterede i, at klubbens talisman Lionel Messi forlod klubben og skiftede til Paris Saint-Germain denne sommer.

Læs også: Medie: Xavi eller Roberto Martínez kan blive Barcelonas nye træner

Den tidligere Barcelona-stjernespiller og nuværende cheftræner sluttede pressemødet af med ordene herunder, inden han rejste sig uden at svare på spørgsmål.

– Vi regner med jeres støtte i disse afgørende tider. Vi er meget meget glade for fansenes støtte, som det var tilfældet mod Granada. Kom så Barcelona, sagde Ronald Koeman.

Læs også: Varmt trænersæde under Koeman: Vi har ikke spillerne til Tiki-Taka

Læs også: Vicepræsident nægter: Vi har ikke diskuteret en fyring af Koeman

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P