LaLiga

Vicepræsident nægter: Vi har ikke diskuteret en fyring af Koeman

FC Barcelonas cheftræner Ronald Koeman har fået meget kritik efter 0-3 nederlaget til Bayern München, hvor catalanerne ikke havde et eneste skud på mål. Nu siger vicepræsidenten, at man ikke har diskuteret en mulig fyring af hollænderen.

Ronald Koemans fremtid som cheftræner i FC Barcelona er igen til diskussion efter catalanernes 0-3 nederlag til Bayern München. Vicepræsident afviser dog, at man har haft disse snakke internt i klubben. Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er hårde tider for FC Barcelona, fansene og de mange sympatisører, klubben har. I tirsdagens Champions League-opgør blev man nemlig endnu engang skilt ad af Bayern München. Dermed ligner det, at man på den europæiske scene er langt fra fordums styrke.

Det har endnu engang fået spekulationerne omkring cheftræner Ronald Koemans fremtid til at tage til – især i den spanske presse.

Nu melder vicepræsident Eduard Romeu dog ud, at man fra klubbens side ikke har diskuret en mulig fyring af Ronald Koeman.

– Det politiske svar er, at det ikke er blevet diskuteret, og det virkelige er, at det ikke er et pengeproblem, siger vicepræsidenten ifølge ESPN.

Læs også: Barcelona-præsident med bøn til fans: Stol på os

FC Barcelona møder mandag aften Granada hjemme på Camp Nou i LaLiga-sammenhæng, hvor man i skrivende stund ligger nummer syv. Med en kamp i hånden.

Læs også: Braithwaite opereret for knæskade

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P