2 min læsningFCM sikkert videre i pokalturneringen – Vejle i vanvittigt comeback

Der var absolut ingen slinger i valsen for FC Midtjylland, og for SønderjyskE gik det også nogenlunde som planlagt i Sydbank Pokalen onsdag aften. Langt vanskeligere blev det dog for Vejle og FC Nordsjælland, der begge havde gevaldige problemer med hold fra 3. Division.

2 min læsning
Peter Sørensen fik med hiv og sving sin første sejr som Vejle-træner. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Der var både storsejre og et gedigent comeback, da der onsdag eftermiddag skulle findes fem hold til Sydbank Pokalens ottendedelsfinaler.

FC Midtjylland var kørt cirka 50 kilometer mod nordøst, hvor Danmarksserie-mandskabet fra Kjellerup bøde indenfor til lokal pokalbold. Hjemmeholdets træner havde tidligere på dagen udtalt, at kampen skulle tages som ren hygge for hans mandskab.

Hvor hyggeligt det er at tabe 0-5, må Krzysztof Popczynski selv svare på, men det var i hvert fald sådan måltavlen så ud, da kampen blev fløjtet af. Evander og Awer Mabil havde bragt superligaklubben foran i første halvleg, mens Victor Lind og Aral Simsir med henholdsvis to og ét mål afgjorde kampen i anden halvleg.

I Vanløse var trængte Vejle Boldklub på besøg, og superligaklubben fik bestemt ikke en tiltrængt hyggekamp. Vejlenserne kom godt nok planmæssigt foran i første halvleg, men hjemmeholdet fra den københavnske forstad lugtede blod og var ikke blege for at stikke kniven i det allerede sårede dyr fra Nørreskoven.

Med tre scoringer gik hjemmeholdet ind i overtiden med sikker forvisning om, at de havde skabt rundens største pokaloverraskelse, men med en helt vanvittig slutspurt scorede Vejle ikke én, ikke to, men TRE gange i overtiden, og så kunne Peter Sørensen tropper på dramatisk vis booke billet til næste runde.

Også FC Nordsjælland var på besøg hos en modstander fra 3. Division, da VSK Aarhus tog imod i det nordlige Aarhus. Et planmæssigt føringsmål fra nordsjællænderne blev udlignet af hjemmeholdet kort før pausen.

Nordsjællænderne skabte masser af chancer, og i anden halvleg fik de også som fortjent, da Simon Adingra gjorde det til slutresultatet 1-2. Dermed kunne FCN-spillerne fortjent takke deres to fremmødte supportere for støtten.

På Fyn tog traditionsklubben B1913 mod SønderjyskE, og også her var der et gedigent comeback på vej. SønderjyskE var efter 49 minutter foran hele 0-4, men med tre hurtige scoringer, sørgede fynboerne dog for, at der var spænding helt til det sidste. Den forløsende udligning udeblev dog, og dermed er også SønderjyskE videre.

I Aalborg mødtes Aalborg Freja og IF Lyseng, og efter 1-1 i ordinær spilletid gik kampen først i forlænget spilletid og derefter i straffesparkskonkurrence. Her var det hjemmeholdet Aalborg Freja, der trak sig sejrrigt ud af kampen.

Resultater i Sydbank Pokalen onsdag:

Aalborg Freja 1–1 IF Lyseng
B1913 3-4 SønderjyskE
Kjellerup 0-5 FC Midtjylland
Vanløse 3-4 Vejle B
VSK Aarhus 1-2 FC Nordsjælland

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P