2 min læsningFCM-brasilianer fik debut: Jeg har savnet at spille fodbold

FC Midtjylland hentede for godt og vel en måned siden brasilianske Marrony i hjemlandet Brasilien, og onsdag aften fik angriberen debut, da han spillede den første time af pokalopgøret mod Kjellerup.

2 min læsning
Foto: fcm.dk

Det har ikke været meget, de midtjyske fans har set til FC Midtjyllands ny- og dyrtindkøbte brasilianer Marrony.

Den 186 centimeter høje angriber, der den 20. august blev købt for 4,5 millioner euro i brasilianske Atlético-MG, har på grund af manglende kampform og en mindre skade endnu ikke debuteret for klubben i Superligaen, men onsdag aften fik han den første time i pokalkampen mod Kjellerup.

– Jeg har savnet at spille fodbold, så jeg er rigtigt glad for at have fået debut og være på banen. Det er vigtigt for mig, men jeg er mest glad for sejren, som vi fik i dag, sagde Marrony efter kampen til klubbens hjemmeside.

FC Midtjylland vandt kampen 0-5, og selvom han ikke selv fik scoret, var han fint tilfreds med sin debut.

– Det gik okay, og jeg følte mig fint tilpas i kampen. Selvfølgelig er der stadig et stykke vej til topformen, men kamptræning er den bedste vej mod det, lød det fra midtjydernes nye nummer 38.

Marrony nåede inde skiftet til Danmark at spille syv ligakampe i Brasilien, da den brasilianske liga starter sidst i maj, ligesom han var med i to kampe i det sydamerikanske svar på Champions League – Copa Libertadores. Det er dog ikke blevet til minutter på grønsværen siden først i juli, og det har ikke været nemt.

– Det er altid hårdt at være på sidelinjen, især når man kommer til en ny klub og et nyt land, men jeg vidste på forhånd, at det ville tage et stykke tid at ramme topformen og tilpasse mig de nye omgivelser. Nu er jeg klar til at hjælpe holdet til succes, og jeg satser på, at jeg for alvor kan vise, hvad jeg kan, indenfor få kampe, lyder det fra Marrony.

FC Midtjylland kan give Marrony debut på søndag, når de hjemme på MCH Arena tager imod Randers FC.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P