3F Superligaen

F.C. København afviste bud på Jonas Wind: Glad for jeg ikke hørte mere

F.C. København modtog denne sommer bud på Jonas Wind fra engelske Brentford, men buddet var så meget under niveau, at klubbens sportschef, Peter ’PC’ Christiansen, var glad for ikke at høre mere fra englænderne, efter han i første omgang lidt kækt havde afvist dem.

Jonas Wind kom ikke på tavlen mod FC Midtjylland søndag. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

I Brentford bærer danske Rasmus Ankersen titlen Co-Director of Football, mens han i FC Midtjylland er bestyrelsesformand.

Denne sommer forsøgte Ankersen at styrke Brentford ved at købe Jonas Wind i F.C. København, samtidig med han altså ville svække FC Midtjyllands formodede hårdeste titelkonkurrent. Sådan gik det dog ikke, for Ankersens bud var så meget under niveau, at F.C. København-sportschef, Peter ’PC’ Christiansen kun gad svare med en ironisk besked.

– Jeg svarede bare Rasmus [Ankersen] pænt tilbage, at det svarer jo til, at jeg byder en million euro for Evander, og så tror jeg, vi sendte en smiley til hinanden, og så var det det, fortæller Christiansen til Discovery-programmet Købmændenes Klub.

Det var dog ikke sådan, at københavnerklubben efterfølgende hørte mere fra Brentford, og det var passede københavnerne helt fint.

– Jeg forventede heller ikke at høre mere, jeg var glad for, at jeg ikke hørte mere, for det var simpelthen for dårligt et tilbud, siger Peter Christiansen.

Jonas Wind har lagt fra land med fire mål i Superligaens første otte kampe. Han kom dog ikke på måltavlen søndag, hvor han sammen med F.C. København tabte 0-1 hjemme til FC Midtjylland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P