Dansk Fodbold

Brøndbys Slimane før pokalkamp: Skal tanke selvtillid i en svær tid

Tingene flasker sig ikke for Brøndby IF lige for tiden, og de regerende danmarksmestre hænger med bare otte point fast i Superligaens bund. Torsdag er der dog mulighed for at tanke noget længe ventet selvtillid, når de møder Allerød i Sydbank Pokalen.

Anis Slimane har indtil videre spillet samtlige kampe for Brøndby IF i denne sæson. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Med bare én sejr i sæsonens første 12 kampe, er der ikke noget at sige til, hvis de hænger lidt med skuffen i Brøndby for tiden.

De forsvarende danmarksmestre er slet ikke kommet i gang efter sommerferien, men torsdag skal de på besøg hos danmarksserieholdet fra Allerød i Sydbank Pokalens 1/16-finale, og det skulle meget gerne blive en mulighed for at tanke noget tiltrængt selvtillid til truppen.

– Med al respekt for Allerød, så er det et hold, vi skal slå. Forhåbentlig kan vi også banke noget selvtillid ind i truppen i den svære tid, vi er i lige nu, siger Brøndbys midtbanemand Anis Slimane til klubbens hjemmeside.

Ud over videre avancement mener den tunesiske landsholdsspiller også, at kampen gerne skulle byde på nogle mål, og så kan alternative kræfter få chancen.

– Sådan en her kamp giver jo også muligheden for at se lidt andre ansigter i aktion. Og dem, som måske ikke har spillet så meget i Superliga-kampene, får jo mulighed for at vise sig frem og sende signalet om, at de er klar, hvis der bliver brug for dem i Superligaen og Europa-kampene, lyder det fra den danskfødte tuneser.

Selvom Brøndby ligger tredjesidst i Superligaen med otte point, har de scoret 11 mål, mens de har lukket 13 ind.

Allerød har som lavest rangerede hold mulighed for at spille på hjemmebane, men de har i samarbejde med dagens modstander besluttet, at kampen skal spilles på Brøndby Stadion. Det bliver den torsdag aften klokken 19:45, og kampen kan ses på TV3+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P