Serie A

Inter topper Serie A efter comeback-sejr

Inter har indtaget førstepladsen i Serie A, efter de på udebane mod Fiorentina vandt 1-3, hvor de i pausen var bagud 1-0.

Perišić lukkede kampen til 1-3. Foto: Scanpix/Ritzau.

Inter har med aftenens 1-3 sejr over Fiorentina lagt sig i spidsen af Serie A, som de vandt sidste år.

Det startede dog ikke godt for de italienske mestre, der ved pausefløjtet var bagud 1-0.

Inter kom stærkt ud til anden halvleg, hvor Matteo Darmian og Edin Džeko på bare tre minutter i det 52.- og 55. minut vendte kampen til 1-2. Ivan Perišić lukkede kampen med sin scoring til 1-3 kort inden slutfløjtet.

Joakim Mæhles Atalanta var samtidig i aktion mod Sassuolo, hvor danskeren fik de sidste 20 minutter i Atalantas 2-1-sejr. Sejren sender Atalanta op på fjerdepladsen i Serie A, efter de første fem kampe.

Der venter Mæhle og Atalanta en svær opgave, når de på lørdag gæster de forsvarende mestre fra Inter i Serie A.