Premier League

Thomas Tuchel: Han er en unik spiller

Chelsea træk sig sejrrigt ud af opgøret imod Tottenham søndag aften, hvor især en stærk anden halvleg sikrede sejren. Efter kampen er Chelseas manager ude med rosende ord om hans franske midtbanespiller N’Golo Kante.

Thiago Silva og Thomas Tuchel
Chelsea ligger efter fem spillerunder på en delt førsteplads sammen med Liverpool og Manchester United. Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix.

Efter en lidt sløv første halvleg kom Chelsea bragende ud til anden halvleg i søndagens kamp imod Tottenham. Chelsea formåede at score hele tre mål i anden halvleg, hvor blandt andet indskiftede N’Golo Kante scorede til 0-2.

Netop Kante var Chelseas manager, Thomas Tuchel, svært begejstret for efter kampen.

– Han er en topspiller. Hvis du har N’Golo (Kante, red.), så har du noget, som alle leder efter. Du har alt, hvad du har brug for i en midtbane – arbejdsraseri, intensitet, bolderobringer, godt spil, uden og med bold, og endda mål, som i dag.

– Jeg ser det her hver dag til træning, og det er svært at forstår, hvor god han er. Han er en unik spiller. Vi var stærke på midtbanen med Jorginho og (Mateo, red.) Kovacic i anden halvleg, men N’Golo er N’Golo (Kante, red.). Han er fantastisk, siger Chelsea-manager, Thomas Tuchel, til Chelseas hjemmside.

De øvrige målscorer i Chelseas 0-3 sejr over Tottenham var de to forsvarsspillere Thiago Silva og Antonio Rüdiger.

Læs også: Pochettino svarer igen på Messi-kontrovers

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P