Premier League

Liverpool vice-kaptajn: Vi har mere erfaring nu end i mesterskabssæsonen

Der er tæt løb i toppen af Premier League, hvor både Chelsea, Manchester United, Brighton, Manchester City og Liverpool kæmper om topplaceringerne, men spørger man Liverpools vice-kaptajn, James Milner, så spiller han på et hold, der står stærkere, end de gjorde, da de vandt mesterskabet i 2020.

James Milner spillede fuld tid i weekendens kamp mod Crystal Palace, mens de i midtugen blev til seks minutter i Champions League-kampen mod AC Milan. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Chelsea, Manchester United og Liverpool er alle ubesejrede efter sæsonens første fem kampe i Premier League.

Toppen i Premier League er tæt, og endnu er der ikke en klar mesterskabsfavorit, der har meldt sig på banen som holdet, de andre hold skal slå. Sådan var det ellers både sidste sæson og sæsonen forinden, hvor henholdsvis Manchester City og Liverpool stort set fra start stak af fra konkurrenterne.

Det må være et bevis for, at topholdene foruden at være blevet mere jævnbyrdige også er bedre. Det mener i hvert fald Liverpools James Milner, der føler, at hans hold er bedre i dag end da de i 2020  vandt mesterskabet med 99 point.

– Hvis man kigger på truppen nu, så er den mere erfaren, end den var, da vi vandt titlen. Vi har haft mere succes. Vi havde smerten sidste år, men det endte med at være et rigtig godt år med det, som vi med en sen slutspurt lykkedes med at opnå under omstændighederne, siger James Milner ifølge The Mirror.

Efter en noget vaklende start, hvor de særligt efter tabet af forsvarskrumtappen, Virgil van Dijk, røg ind i en del nederlag, kom Jürgen Klopps mandskab fint tilbage, og de tabte således ingen af deres sidste ti kampe i Premier League.

– Det var en fin måde at slutte sæsonen. Men de erfaringer og følelser har vi været igennem sammen som gruppe, og det kan kun være en god ting, lyder det fra James Milner.

Læs også: Milner med stikpille til Alexander-Arnold: Det kommer han til at høre for

James Milner vikarierede lørdag for en sygdomsramt Trent Alexander-Arnold på Liverpools højre back i kampen mod Crystal Palace.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P