Premier League

Gary Neville: Vores øjne lyver ikke – Chelsea er bedst

Den tidligere Manchester United-spiller og nuværende fodboldekspert Gary Neville mener, at Chelsea er det bedst spillende hold i Premier League.

Gary Neville
Foto: Serena Taylor

Gary Neville har en lang og gloværdig fortid som Manchester United-spiller. Nu kloger han den dog som fodboldekspert hos Sky Sports.

Her har han forsøgt at analysere weekendens storkampe i Premier League mellem West Ham-Manchester United (1-2, red.) og Tottenham-Chelsea (0-3, red.). Opgør der begge endte med udesejre, hvilket efterlader United og Chelsea a point på ligaens førsteplads – i øvrigt sammen med Liverpool.

Gary Neville sammenligner de to holds præstationer, hvor han er særligt imponeret af The Blues.

– Uniteds holdpræstation var intet sammenlignet med det, vi så fra Chelsea, og derfor har jeg sagt, at det bedste hold vinder ligaen, siger fodboldeksperten, inden han fortsætter de rosende ord til Chelsea.

– Hvis Manchester United fortsætter og vinder denne liga, vil det være gennem momentum, gennem øjeblikke, og det vil være gennem at have så mange vidunderlige spillere på de offensive positioner. Men med Chelsea, Champions League-mestrene, har de er et bedre hold, når du ser dem spille. Vores øjne lyver ikke, slutter den tidligere United-spiller.

Læs også: Tidligere kaptajn: Arsenal er langt fra fansenes forventninger til klubben

Næste Premier League-opgave for Chelsea bliver et brag af en kamp, når Manchester City besøger Stamford Bridge på lørdag klokken 13:30, mens Manchester United samme dag og tidspunkt tager imod Aston Villa på Old Trafford.

Læs også: Real Madrid-træner: Premier League er stærkere end LaLiga

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P