Vejle Boldklub fordobler sit pointantal efter remis med Viborg FF

Vejle Boldklub havde i kampen mod superligaoprykkerne fra Viborg FF mulighed for at sikre sig sæsonens første sejr i Superligaen. Sådan gik det ikke, da opgøret endte 1-1.

Vejle Boldklub havde flere store chancer for at sikre sig sæsonens første tre point. Foto: Scanpix/Ritzau

Vejle Boldklub fordoblede lørdag eftermiddag deres pointscore fra et til to i 1-1 kampen mod Viborg FF.

Sebastian Grønning gav ellers Vejle Boldklub et dårligt udgangspunkt efter 14 minutters spil, hvor han med sin scoring til 0-1 satte Viborg FF på sejrskurs.

Efter 36 minutters spil udlignede Vejles nye spiller Luka Djordjevic til 1-1, der også blev kampens slutresultat.

Det var især Vejles Allan Sousa, der svingede taktstokken i Vejles offensiv, hvor han flere gange havde mulighed for at sikre Vejle sæsonens første Superliga-sejr. Det var dog Vejles 19-årige Hans Høllsberg, der brændte kampens største chance kort inden slutfløjtet.

Vejle Boldklub er efter lørdagens kamp stadig bundprop i Superligaen med to point efter ni kampe.