1 min læsningVarane: Jeg er på vej ind i et nyt eventyr

Manchester United kunne i midten af august præsentere Raphaël Varane som ny spiller, og franskmanden er kommet godt fra land i det engelske.

1 min læsning
Raphaël Varane har fået en god start i Manchester United. Foto: Denis Balibouse/Reuters/Ritzau Scanpix

Raphaël Varane havde efter ti år i Real Madrid vundet alt, der var værd at vinde, og derfor drog han videre.

Den Den 28-årige franskmand var i flere omgange blevet rygtet til Manchester United, men på klubbens første spilledag i den nye sæson, kunne de langt om længe præsentere forssvarsspilleren til stor jubel fra et udsolgt Old Trafford.

– Jeg havde brug for en ny udfordring og for at opleve nye følelser. Min tid i Madrid var exceptionel og over alle forventninger. Nu er jeg på vej ind i et nyt eventyr. Jeg skubber mig selv ud af min comfort zone, forklarer Varane til franske Telefoot.

– Der var en masse følelser, for jeg fik en varm velkomst, og den vil forblive i min hukommelse. [Paul Pogba] har selvsagt hjulpet mig med at integrere mig på sin egen særlige måde med god humor og konstante drillerier, lyder det videre fra Varane.

Raphaël Varane fik i midtugen sit første nederlag i sin United-karriere, da han fik anden halvleg i Champions League-kampen mod Young Boys. I Premier League er det dog blevet til maksimumpoint i de to kampe, han har spillet, og han har da også været glad for sin indtil nu korte tid i klubben.

– Det går godt, det er en god gruppe. Den er ung og dynamisk, og der er virkelig en følelse af kammeratskab. Jeg er virkelig glad for at være en del af denne trup, lyder det fra Varane.

Raphael Varane er i Ole Gunnar Solskjærs startopstilling til søndagens kamp ude mod West Ham United.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P