Chelsea fortsætter: Overlegen 0-3 sejr over Tottenham i London-derby

Chelseas tre scoringer kom fra uventet kant, da forsvarsveteranen Thiago Silva, løbestærke N’Golo Kanté og Antonio Rüdiger var målscorerne i The Blues 0-3 sejr over Tottenham.

Det blev tre uvante målscorere, der sikrede Chelsea en solid 0-3 sejr over Tottenham. Foto: Scanpix/Ritzau.

Chelsea fortsatte de gode takter i Premier League, da de overbevisende slog Tottenham 0-3 i aftenens sene Premier League-kamp. London-klubben ligger nu på en delt førsteplads med Liverpool og Manchester United.

Men det var ikke Chelseas vanlige målscorere, der havde sidste fod på de tre scoringer. Det var derimod Thiago Silva, der på hovedstød efter 49. minutter lagde fundamentet for Chelseas sejr.

N’Golo Kanté stod for scoringen til 0-2 i 57. minut med et afrettet skud, der efterlod Spurs-keeperen Hugo Lloris chanceløs mellem stængerne. Målet blev Kantés ellevte mål i Chelsea-trøjen i 221 optrædener.

Forsvarsspilleren Antonio Rüdiger lukkede og slukkede med sin overtidsscoring til 0-3 mod et modløst Tottenham-hold.

Det er samtidig anden kamp i træk, at Tottenham bliver afmonteret med et 3-0 nederlag. Sidst var det Crystal Palace, der gjorde det onde ved Pierre Emil Højbjerg og resten af Spurs-mandskabet.

Der venter et brag af en kamp, når Chelsea hjemme møder Manchester City i næste weekend, hvor Spurs skal vende deres negative stime i derbyet mod ærkerivalerne fra Arsenal.