1 min læsningYussuf Poulsen fortsat bænket da RB Leipzig igen skuffede

Yussuf Poulsen har fortsat ikke prøvet at starte inde for RB Leipzig i denne sæson, der har fået ny manager.

1 min læsning
Jesse Marsch
Cheftræner Jesse Marsch har mildest talt fået en skuffende start på sin RB Leipzig-tid, hvor det blot er blevet til fire point i fem bundesligakampe. Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix

Amerikanske Jesse Marsch kom forud for denne sæson til RB Leipzig som ny manager, der måtte vinke farvel til Julian Nagelsmann, der tog til Bayern München.

Det har indtil videre hverken været godt nyt for det tyske mandskab eller for den danske landsholdsangriber Yussuf Poulsen. Han er nemlig ikke startet inde en eneste gang i holdets fem første bundesligakampe.

Og det er skam ikke fordi, at det kører specielt godt for den tyske Red Bull-klub, der pt. er placeret som nummer 13 i ligaen. Blot med fire point.

Læs også: Bayerns målmaskine fortsætter: Bøllebank til Bochum

Lørdag skulle man så på besøg hos FC Köln. En kamp der endte 1-1, gav et enkelt point og 33 minutters spilletid til Yussuf Poulsen.

Næste chance for flere point og mere dansk spilletid venter lørdag, når Hertha Berlin gæster Red Bull Arena i Leipzig. Her kan gæsterne desuden give debut til den danske målmand Oliver Christensen, der denne sommer blev solgt til Berlin-klubben fra OB.

Læs også: Målløst da to danskere spillede sig i Bundesligaens top tre

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P