1 min læsningMålløst da to danskere spillede sig i Bundesligaens top tre

Mainz med Bo Svensson ved roret og Marcus Ingvartsen som indskifter spillede 0-0 hjemme mod Freiburg. Andetsteds var der tre danskere i aktion i samme opgør. Her endte det også målløst.

1 min læsning
Bo Svensson
Bo Svensson spillede Mainz i top tre, da det blev til 0-0 hjemme mod Freiburg. Foto: Torsten Silz/AP/Ritzau Scanpix

Mainz spillede sig i top tre, da danskerklubben spillede 0-0 hjemme mod Freiburg. Her blev Marcus Ingvartsen indskiftet efter 59 minutter, men han kunne ikke gøre sin debut efter, hvor han i sidste runde scorede.

I Bielefeld startede Jacob Barrett Laursen inde for hjemmeholdet, der tog imod Hoffenheim og Jacob Bruun Larsen. Her blev sidstnævnte udskiftet med en anden dansker, da Robert Skov fik sin blot anden bundesligaoptræden i denne sæson efter 56 minutter. Opgøret her endte også uden mål.

Tredjesteds besejrede Augsburg Borussia Mönchengladbach med 1-0 efter en sen scoring. Her bragte indskiftede Florian Niederlechner nemlig hjemmeholdet foran efter 81 minutter. Et resultat der holdt hele vejen hjem.

Mål var der til gengæld masser af, da Bayern München tog imod oprykkerne fra Bochum.

Det kan du læse mere om her: Bayerns målmaskine fortsætter: Bøllebank til Bochum

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P