Serie A

Medie: Bologna overvejer at erstatte træner med Roma-legende efter blamage

Bologna tabte lørdag med 6-1 til Inter. Nu overvejer klubben angiveligt at fyre cheftræner Siniša Mihajlović og erstatte ham med Daniele De Rossi.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović kan lørdag have stået i spidsen for Bologna for sidste gang, da man blev udraderet med 6-1 mod Inter. I hvert fald melder italiensk medie, at man netop nu overvejer at erstatte cheftræneren med Daniele De Rossi. Foto: Alessandro Garofalo/Reuters/Ritzau Scanpix

Siniša Mihajlović har stået i spidsen for Bologna som cheftræner siden januar 2019. Klubben overvejer dog angiveligt nu at fyre den tidligere Inter-spiller efter et stort 6-1 nederlag til netop Inter.

Det melder det italienske medie Tuttomercatoweb i hvert fald. Dermed kan Andreas Skov Olsen måske få ny træner i den kommende tid. I hvert fald melder samme medie, at man overvejer at hente Daniele De Rossi ind til sit første cheftrænerjob.

Den tidligere Roma- og Boca Juniors-spiller var indtil august en del af Roberto Mancinis trænerstab på det italienske landshold, som han som bekendt vandt EM-slutrunden sammen med denne sommer.

Nu skulle den centralitalienske klub dog være i svære overvejelser, om man skal fyre den højtrespekterede Mihajlović, der ellers har fået en fin start på denne Serie A-sæson. Hvis man da lige glemmer dagens blamage.

Lige nu er Bologna-mandskabet nemlig placeret som nummer syv i ligaen med syv point efter fire kampe.

Læs også: Inter udraderede Skov Olsen og Bologna med tenniscifre

Næste opgave for Bologna venter allerede på tirsdag, når Genoa kommer på besøg. Med eller uden Siniša Mihajlović på trænerbænken.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P