Inter viste ingen nåde, da Andreas Skov Olsen fik sæsonens første Serie A-start for Bologna.

Inter
Inter var en alt for stor mundfuld for Andreas Skov Olsen og Bologna, der inden dette opgør ellers ikke havde tabt i denne Serie A-sæson. Foto: Alessandro Garofalo/Ritzau Scanpix

Danske Andreas Skov Olsen startede for første gang i denne Serie A-sæson inde for Bologna, da de gæstede Inter i Milano.

Det var dog en kamp, der gerne hurtigt skal i glemmebogen for det centralitalienske mandskab. Der var nemlig blot spillet 34 minutter, da de forsvarende italienske mestre var foran med 3-0. Første mål faldt efter seks minutters spil.

Anden halvleg blev en ligeså smertelig affære, da Milano-mandskabet blot kørte på. Her scorede man nemlig tre gange mere – heriblandt med to mål af rutinerede Edin Džeko. Så lige lidt hjalp det, da Bolognas Arthur Theate kunne reducere i slutminutterne.

Kampen endte dermed med en storsejr på 6-1 til Inter, hvor Andreas Skov Olsen i øvrigt spillede fuld tid for gæsterne.

Nederlaget er Bolognas første i denne sæson, da man indtil videre har hentet to sejre og et enkelt uafgjort resultat i Serie A-indledningen.